NOVEDADES JORNADA FORMATIVA: “La Selecció com a element clau de la innovació. Aspectes jurídics i organitzatius” / “La Selección como elemento clave de la innovación. Aspectos jurídicos y organizativos”

Amb la finalitat de poder reunir-nos i poder seguir comentant tot allò après durant la Jornada, així com poder compartir les nostres inquietuds, ens sembla una bona idea, organitzar un dinar per a tots aquells que ho desitgeu en la cafeteria-restaurant del Centre Cultural La Beneficència.

Per a açò és necessari, confirmar l'assistència, ja que les places són limitades. Poden confirmar-la, a través de l'email info@avtpal.es , o bé, a través d'un missatge de whatsapp en el telèfon de l'associació 679 59 83 44.

El termini màxim d'inscripció és el dia 10-06-2018 i el preu del menú és de 15€

Us esperem, no podeu faltar


Con la finalidad de poder reunirnos y poder seguir comentando todo aquello aprendido durante la Jornada, así como poder compartir nuestras inquietudes, nos parece una buena idea, organizar una comida para todos aquellos que lo deseeis en la cafetería-restaurante del Centro Cultural La Beneficiencia.

Para ello es necesario, confirmar la asistencia, ya que las plazas son limitadas. Pueden confirmarla, a través del email info@avtpal.es , o bien, a través de un mensaje de whatsapp en el teléfono de la asociación 679 59 83 44.

El plazo máximo de inscripción es el día 10-06-2018 y el precio del menú es de 15€

Os esperamos, no podeís faltar

 

Deja una respuesta