JORNADA FORMATIVA: “La Selecció com a element clau de la innovació. Aspectes jurídics i organitzatius” / “La Selección como elemento clave de la innovación. Aspectos jurídicos y organizativos”

Vos recordem que divendres que ve dia 15 de juny, tindrà lloc la Jornada Formativa “La Selecció com a element clau de la innovació. Aspectes jurídics i organitzatius", en el Centre Cultural La Beneficència.- Saló Alfonso el Magnànim .

El termini d'inscripció finalitza el dimecres dia 13, així que us animem al fet que vos inscrigueu ja que els temes a tractar són de gran interès per a tots/as.

A continuació, existeix la possibilitat per als/as assistents de quedar-se a dinar. El menú és de 15€. Preguem comuniquen la seua assistència al dinar.

 

 

Os recordamos que el próximo viernes día 15 de junio, tendrá lugar la Jornada Formativa “La Selección como elemento clave de la innovación. Aspectos jurídicos y organizativos", en el Centro Cultural La Beneficencia.- Salón Alfonso el Magnánimo .

El plazo de inscripción finaliza el miércoles día 13, así que os animamos a que os inscribáis ya que los temas a tratar son de gran interés para todos/as.

A continuación, existe la posibilidad para los/as asistentes de quedarse a comer. El menú es de 15€. Rogamos comuniquen su asistencia a la comida.

PROGRAMA DE LA JORNADA

Deja una respuesta